Sinusta olen

Runoilija Freda22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinusta olen pieni ja suloinen, jolta olen oppinut mitä on suunnata kohti uutta tulevaisuutta.
Silmät kiinni unelmoin kaikesta, josta vain muut näkevät kaukaisia unia. Jalanjälkiin on kasvanut ruusuja, joihin on piilotettu rakkauden sanoma.
Ainoastaan sinä olet se syy, miksi niitä ei ole aiemmin kerrottu.

Selite: 
Kirjoitettu mustalaispäiväkirjana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot