Kaksi korvaa

Runoilija Freda22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on kokenut sen ennenkin.
Toinen ei,
toista sattuu.
Se on lausunut tarinan toistekkin.
Toinen myös,
mut toista sattuu.
Toinen ymmärtää sanomattakin,
toinen ei,
nyt se suuttuu.

Sanoja jätti se väliin,
oli hiljaa,
kiersi sen.

Tarttui toinen sanaan kiinni,
tajusi rivienvälitkin.
Ei sokean taluttaminen voi noin hankalaa olla,
tajusi sokea sen itsekkin.

Selite: 
näkee sen hiljaisuudenki.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot