käyttöohjeet

Runoilija Freda22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tulit selvittämään arvoitusta,
sulle vierasta,
kiehtovaa kaavoitusta.
peilin sulle valmiiksi asetin,
kynttilän viereen sytytin.

täytyy sun muistaa kuitenkin,
kauaksi salaisuudet mun on kadonneet,
pitkälle polun päähän laskeutuneet.
sulle tulee vaikeaa,
kun en tunne niitä vielä itsekkään.

mut rehellisyys peiliä vähemmän vääristää,
nöyryys tekee liekistä kestävämpää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

Huippu hyvä!
En ole ollut peilissäsi....
Vai olenko?

 

Käyttäjän kaikki runot