Aamu

Runoilija arinomi^^

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen.... persoona....
 

Mikä on tämä tunne,
kun tuntuu että liukenen,
haihdun,
kuihdun pois.
Haluaisin katsoa peiliin
vain tietääkseni olenko olemassa,
elänkö vielä?

Ikkunasta näen kuun taivaalla,
se kuiskailee minulle.

Tiedän nyt.
Koko elämäni on ollut vain unta,
toisen unessa.
Nyt on aamu.
Ja minun on aika herätä.

Elämään.

Selite: 
näin unta ^-^
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus minullakin oli elämässäni vaihe, että koin näkeväni unta ja eräänä aamuna heräsin siitä - todellisuuteen.

awws. vihdoin uutta. : D eikä se ole unta, minä olen täällä.

hienoakin hienompi runo, pidin hyvin paljon!

Joskus minullakin oli elämässäni vaihe, että koin näkeväni unta ja eräänä aamuna heräsin siitä - todellisuuteen.

awws. vihdoin uutta. : D eikä se ole unta, minä olen täällä.

hienoakin hienompi runo, pidin hyvin paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot