Nimetön

Runoilija Sallatyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoksesi olen jälleen kokonainen <3
 

Tyhjää
Tyhjää sydämeni täynnä
Kuuletko kuinka se hajoaa
Sirpaleet leviää
Pelkkä hiljaisuus

Verta maassa
Kyyneliä poskella
Kuuletko helinän
Sirpaleet helisee
Tyhjyys kuristaa

Yksinäisyys kylmänä ympärillä
Sattuu
Sattuu niin paljon
Etkö voisi korjata minua
Tehdä minusta ehjän

Täydentää sen puuttuvan palan
Rakastaa ja suojella
Pitää lähelläsi
Lämmittää minua

Sydämeni kylmänä vaeltaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot