sydän

Runoilija Sallatyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoksesi olen jälleen kokonainen <3
 

Et sä oikeesti välitä,
Sulle on ihan sama,
Sanot vaikka et tarkota,
Se repii mua rikki,
Särkee sydämen,

Pieniä lasisiruja lattialla,
Kristallisydän hajonnut,
Liian hauras tähän maailmaan,
Pitäisit sydäntäni hellästi kädelläsi,
Älä purista kättäsi nyrkkiin,

Rikot ja revit sydäntäni,
Lupaat kaiken kauniin,
Mutta mitään en saa,
Kylmää vettä niskaan,
Jäädyn tähän hetkeen,
En jaksa ajatella pitkälle,
En enää edes pystyisi,

Liian paljon sattuu,
Liikaa säröjä sydämessä,
Et oikeesti välitä,
Tiedän sen,
Mikään ei enää tunnu missään,
Liikaa kipua liikaa surua,
En jaksa enää pyytää anteeksi,
Kuka valvoisi untani..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot