Nimetön

Runoilija Sallatyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoksesi olen jälleen kokonainen <3
 

Tiedän että olen sinulle vain peliä,
Huvia huoletonta,
Et sä oikeesti välitä,
Kyllä mä sen tiedän,

Eikä se enää edes tunnu missään,
Olen jo niin tottunut kipuun,
Siihen suureen tuskaan,
Et voi edes kuvitella miltä musta tuntuu,

Liikaa kipuu,
Liikaa suruu,
Mutta siihen tottuu,
Tarpeeks kun sattuu,

Unohtaa olevansa ihminen,
Unohtaa omistavansa tunteet,
Eikä mikään enää voi sua satuttaa,
Tiedän sen,

Olen jo tottunut kipuun,
Anteeksi että edes sanon sen ääneen,
Anteeksi että kirjoitan sen,
Menen ihan kohta,

Vaikenen taas,
En sano vaikka sattuu,
Unohdan tunteeni,
Olen kylmä,

En jaksa välittää,
Ei kukaan muukaan välitä,
Sinä et välitä,
Olen vain harhaa,
Anteeksi...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot