himmenee

Runoilija fbf1ac200dac98f10ce242d685568c2d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 28.2.2018 7:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan järjestäytynyttä epäjärjestystä. hiljaisuudesta kaiken äänekkään elämän keskellä.
 

ajallaan
kaikki katoaa
on vaikeaa luottaa tulevaan yhteiseen
kerrot sen
viimeisen
sanan joka painaa mut vasten arkea

olet kaikkeni mun
mä sanon sen nyt kerran
kaikkeni mun
sen pienen pienen verran
tahdotko tulla sä luokseni mun
pyyhkiä silmät odotetun
tahdotko kertoa kerran sen
on elämäni onnea sitä tiedä en..

samettiset kukat
aurinkoiset tuulet
ne kantaa mut kohti taivaan rantaa
ollaan hetki vain
sen kokea mä sain
yksin täällä enää en mä matkaa voi jaksaa

tule luokseni kerran,
annan hetken verran
aikaa sulle ajatella asioita maan
mä huudan "auttakaa"
sua luokse en mä saa,
näin himmenee se valo joka joskus palaa sai....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot