itsekäs

Runoilija fbf1ac200dac98f10ce242d685568c2d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 28.2.2018 7:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan järjestäytynyttä epäjärjestystä. hiljaisuudesta kaiken äänekkään elämän keskellä.
 

aina ku lähet,
mun sydämen täyttää surullinen kaipuu.
aina ku tuut,
en osaa kuin aukoa päätä pienistä asioista.
aina ku nukut vieressäni,
pyydän olemaan hiljaa.
aina aamuisin,
toivon että heräisit samaan aikaan.
koskaan en ole tyytyväinen,
ja silti ymmärrät minua.

ja kuitenkin,
mä rakastan vain sinua....

Selite: 
huooh.. omalle rakkaalleni..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot