kiintolevy

Runoilija fbf1ac200dac98f10ce242d685568c2d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 28.2.2018 7:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan järjestäytynyttä epäjärjestystä. hiljaisuudesta kaiken äänekkään elämän keskellä.
 

Se on eri asia jos lakkaat sanomasta jotain,
ei mikään tuo sen kummempaa
kun kaiken antaa voi
sä kuvittelet liikoja
sun pitäis ymmärtää
on elämässä enemmän
mitä voitkaan käsittää

älä sano että se on sitä
mikä ei voi jättää sua
sen kaiken ilmentymä on
rakkaus loputon

et sanoilla voi kuvailla mun tuntemuksia loputtomiin asti
siks lausun sanat jotka voisit tallentaa,
tallentaa....

me mennään kohti raunioita,
kaiken takaa löytyy silta
poltettu tai ehjä silti kaikki löytyy katseella.

kuvittele mua sun vieree
tahdon olla lähellä kaiken
kädet vapisee, tuskan aalto
mikset tajua
sun pitäis ymmärtää

anna käsi
juostaan lujaa
otetaan ne haaveet kiinni
mitkä meitä ei oo koskaan onnistanu
lähdetään ja tullaan taas
silti kaiken takana ollaan
kuka ottaa vastuun tästä
elämästä,
elämästä....

kiintolevy alkaa täyttyy sun sanoilla katkerilla,
voitko koittaa poistaa kansion jossa elämä on
erilaista mitä muilla?

Selite: 
yeah!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot