musta kirje

Runoilija fbf1ac200dac98f10ce242d685568c2d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 28.2.2018 7:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan järjestäytynyttä epäjärjestystä. hiljaisuudesta kaiken äänekkään elämän keskellä.
 

odotan sua takas,

istun portilla ja itken.

katselen tielle,

miks sun piti lähtee.

tuletko sä takas,

sota on julmaa.

jos siellä sä kuolet,

anteeks niille en voi antaa.

just ku haaveet alko käydä toteen,

se saapui laatikosta,

musta kirje joka mursi sydämet ja toivon tulevasta.

epävarmuus painaa mieltä,

tänne riudun ja kuolen.

kuuntelen musiikkia,

poltan vanhaa sätkää.

tuletko sä takas,

tekis mieli huutaa.

jos siellä sä kuolet,

anteeks niille en voi antaa.

just ku haaveet alko käydä toteen,

se saapui laatikosta,

musta kirje joka mursi sydämet ja toivon tulevasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo kuin laulu.
 

Käyttäjän kaikki runot