näkymätön

Runoilija s4r4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 18.7.2017 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää virheitä,
pelkää virheettömyyttä.
Älä pelkää tunteita,
pelkää tunteettomuutta. 

kirjoitan,
en tiedä miten. 
Kirjoitan,
tunteeni ja ajatukseni. 
Kirjoitan,
jotta saan voimaa. 


 
 

päivät kuluu
mut mikään ei muutu.
Istut yksin pimeässän nurkassa, vain peitto kaverinasi.
Kaikki juoksevat ohitsesi

Mietit
olenko näkymätön?

Minä näen sinut
minustakin tuntuu joskus siltä.
Tunnen yksinäisyytesi ja surusi.
istun viereesi ja hetken aikaa meillä on toisemme.
Kylmyys joka meitä värisyttää on poissa.
Ja vaikka ruumiimme tärisee kylmästä,
sydämiämme lämmittää ajatus siitä että joku näkee meidät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot