omistusoikeus.

Runoilija s4r4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 18.7.2017 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää virheitä,
pelkää virheettömyyttä.
Älä pelkää tunteita,
pelkää tunteettomuutta. 

kirjoitan,
en tiedä miten. 
Kirjoitan,
tunteeni ja ajatukseni. 
Kirjoitan,
jotta saan voimaa. 


 
 
Rahalla ei voi ostaa rakkautta,
 eihän rakkautta voi omistaa.
Vai voiko? 
Jos jokainen sana jonka sanon,
                       muistuttaa sinusta
 ja jokainen asia jonka näen,
                       muistuttaa sinusta
 niin onko elämäni enää omissa käsissäni?
Tahdotko omistaa osan minua?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo!

Runossa ikuinen kysymys,
ihminen ei taida koskaan löytää vastausta tähän.
eikä onneksi tarvitsekkaan :)
 
 

Käyttäjän kaikki runot