rakstan silti aina

Runoilija s4r4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 18.7.2017 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää virheitä,
pelkää virheettömyyttä.
Älä pelkää tunteita,
pelkää tunteettomuutta. 

kirjoitan,
en tiedä miten. 
Kirjoitan,
tunteeni ja ajatukseni. 
Kirjoitan,
jotta saan voimaa. 


 
 

tähteni sammuu,
vain pimeys jää.
Olit tähteni,
mutta tukehdutit minut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot