Ajastaikaa

Runoilija Heroine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dissosiatiivinen lapsi kaiken takana leikkii yksin elämällä.
 

Hetkessä on kaikki. Hetki on nyt. Ajalla on kaikki. Aika on ikuinen. Rakasta hetkeä. Hetki on lahja. Vihaa aikaa. Aika on kirous. Hetki on ikuinen. Aika kestää kauemmin. Elä hetkeä, kun se on vielä ympärilläsi. Ennen kuin huomaat, aika on riipinyt hetken puhki ja vuodattaa hetken värit äärettömään. Muisto on hetken kuori. Aika ei kultaa muistoja, se kaluaa muiston luita ja peittää muiston tomuun. Armahda muistoa, muista hetkeä, hetken armoa. Onnea. Surua. Kipua. Tunnetta. Hetki on valo pimeässä, tähdenlento tähdettömällä taivaalla. Ajan synkkä virta huuhtoo jokaisen värin hetken pinnalta, ajan kalvava hammas tylsyttää kaihon. Taistele hetkien puolesta, ne kuolevat kuitenkin ylivoiman edessä. Puolusta muistoa. Elä hetkessä. Elä hetkestä. Hetki on häiriö, joka johtaa uteen. Nauti hetkestä, kun aika ei sitä oe vielä surmannut.

Selite: 
Tiedätte kyllä kuka sanoo: 23 sivua, kunnes aika kuolee jälleen. Tällä kertaa jonkin on pakko muuttua.
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoista pohdintaa pidin paljon. muistathan että samuli putro on joskus laulanut, että jos on sulle murhe vieras niin olet eksynyt eli antaa vituttaa vaan. jotenkin niin se meni. ei ole ihan sanatarkka Samuli putro laina tämä viisaus.

Teksti on hyvä. Rakenne aivan todella ärsyttävä.
Minkä tähden ei sitä olsi voinut jakaa muutamilla enter-lyöneillä. Tuo tappaa runon flown ja saa aikaan tympäännyttävän ja kestottoman kierron rytmissä. Ja tmä mielipide siis lähinnä tekstin ja asettelun symbioosista. visuaalista silmääni ärsyttää..... :S

 

Käyttäjän kaikki runot