Hyvä Uusi

Runoilija Heroine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dissosiatiivinen lapsi kaiken takana leikkii yksin elämällä.
 

Hukkunut on toivo ja katkenneet on hirret
Turhat ovat huudot sekä anelevat virret
Löydä et sä maata, et saa, et saa, et saa
Meren kalpeeta kouraa karkoittaa

Sitä tuijottaa, sitä tuijottaa
Veen valkeeta laitaa, laulun laulaa maa,
Verta ei saa - ei saa, ei saa, ei saa
Ei vertaista saa, vesi vertaan jaa

On suolaa taivas sekä suolaa maa
Et, piruparka, todelta sä rauhaa saa
Vertansa saat, sitä saat, saat, saat
Vertaansa vailla sen ovat asukkaat

Synkkä on se virta jonka luota liet tullut
Yön on se silta jota kohti kai kuljet
Et kääntyä saa - et saa, et saa, et saa
Sinut saa, sinut saa, sinut maailma vielä saa

Selite: 
Vuodenvaihteelle 2011-2012, jos joku jostain kumman syystä on jättänyt sieltä asti hoitamatta velvollisuuksiaan, kuten tieätte-kyllä-kuka. Kotiteollisuuden versiointi Konetta soi koko ajan päässä, ja sen kyllä huomaa rytmistä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot