Nimetön

Runoilija Heroine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dissosiatiivinen lapsi kaiken takana leikkii yksin elämällä.
 

Kevään surkeankultaiset kukat
nimeltään minua muistuttavat
sinusta; ei ole ikävä eikä tulekaan.
Peilistä näin vain itseni; kun löydän
metsän ja lampesi,
tulettehan istuttamaan minut ikkunan juurelle?
Voitte ihailla minua kuin minä häntä - ja hän myös

Selite: 
Tietänette kyllä kuka; äikän koe, jossa piti eritellä Eino Leinoa, ja ottaen huomioon että puolet koeajasta kului unten mailla ja edellinen ilta Vivaldin parhaiden seurassa, eihän siitä mitään muuta kuin tällainen tullut
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot