Minä, Sinä ja Tuuli

Runoilija Tulen elvyttäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kipu auttaa näyttämään, että olemme elossa." "Älä vastustele vaan liiku mukana."
 

Leiki hiuksillani,
sivele poskiani,
suutele huuliani,
kun tuuli huuta piipussa
kateuttaan...

Kosketa ihoani,
kuljeta sormiasi
hitaasti pinnallani,
kun tuuli itkee ulkona
yksinäisyyttään...

Kuuntele, kuinka se raivoaa,
kuinka kamalasti kiroaa
yksinäisyyttä seinän tuollapuolen
ja ole iloinen että tässä olen

Selite: 
Wouw.... Tästä haluaisin kyllä mielipiteitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaisinpa kuvailla sen tunteen joka tuli kun luin tämän. Mieletön lämpö kulki lävitseni kun melkein tunsin rakkaani kosketuksen.
"Kun tuuli itkee ulkona yksinäisyyttään..."
Voi luoja. Suosikkeihin.

Mahtava runo. Lämmin ja kylmä yhtäaikaa. Pidän tyylistäsi kirjoittaa. Hienoa.^^

 

Käyttäjän kaikki runot