Unohdettu koriste

Runoilija Tulen elvyttäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kipu auttaa näyttämään, että olemme elossa." "Älä vastustele vaan liiku mukana."
 

Pidät minua vankinasi, itsekkyytesi takia.
Et viitsinyt minua tanssimaan hakia.
Sinulla ei ole muita, vain minut.

Et päästä minua ulos, et anna minun nähdä auringon valoa.
Yksin istun täällä, muut ei minuun ikinä kajoa.
Syyllisyys korjatkoon sinut.

Olet rakkaudesta sokea, et näe kärsimystäni.
Olet itsekkyydestä kuuro, et kuule valitustani.
Olet suudelmistani turta, et tunne piittaamatonta kosketustani.
Joten päästä minut irti.
En ole enään mitään sinulle.
Vain vanha unohdettu koriste.

Selite: 
Tämä on yksi runoistani, jonka laitan äidinkielen "projektiini". Kirjoitusten ja runojen kokoelman, jotka pyörii sen tietyn teeman ympärillä. Minun teemani on vapaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot