Nimetön

Runoilija Kiven alla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus repii...
 

Kunpa voisin hetken palauttaa
jona kaikki oli hyvin
Sen hetken
jossa elämä tanssi ilon tuulessa
rakkaus kellui toivon laineilla
Mutta ei
en voi vaikka toivoisin
en vaikka hengiltä itseni huutaisin
Parasta kaikille on olemattomuuteni
ikuisuuden kotini
kiven alla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot