Ota kiinni tai irrota

Runoilija Kiven alla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus repii...
 

Askel harhaan
keskelle pimeyttä
sana puolikas
kauemmas totuudesta

Siinä sinä seisot
etsien kaidetta
etkä näe
miten ojennan käteni

Olen valmiina
sinua varten
mutta olen ääneti
sillä valinta on sinun

odotan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot