Onneton onni

Runoilija Kiven alla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus repii...
 

Rakastan sinua
enkä voi sinua ikinä saada

Haluan sinua
mutten voi vieressäs maata

Olen hiljaa
keskellä tuskaa

Peitän väreillä
mieleni mustaa

Sinulle
en voi sanoa mitään

Vierelläsi toinen
minulla ei ketään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot