kaikki häviää

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

Kaikki oli hyvin.

Nautin elämästä,

ja luulin että minulla on ystäviä.

pidimme hauskaa ja jaoimme salaisuudet.

Luulin että olin löytänyt paikkani,

toivoin etten kadotaisi heitä.

- se oli liikaa vaadittu -

Selite: 
nyt niillä on omat sisäpiirim jutut. en kuulu enää siihen porukkaan :'(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot