syksystä talveen

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

Katselimme kun syksyn lehdet putoilivat maahan silmiemme edessä.

Istuin lämpimässä syleilyssäsi,

ja kuuntelin sydämesi lyöntejä.

Katselimme kun linnut jättivät meidät,

lähtiessään etelään,

Istuin vieressäsi tulkiten jäätävää katsettasi.

Katselin kuinka talven lumihiutaleet putoilivat maahan silmieni edessä

Pyyhin poskiltani kyyneleet,

jotka olivat vierineet ,

kun lähdit elämästäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot