seinäruusu

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

Rakastat toista ja se on vaikeaa.

olen se ystävä vain, joka tarpeentullen lohduttaa.

En voi kertoa,kieltää kuvailla,

miten sydämmeni huutaa sinua.

Vaikka välittäisitkin minusta,

loukkaisimme sitä molemmille rakasta.

Olisimme täydellisiä yhdessä,

kulkien käsikädessä.

miettien puolelta toiselle,

nään vain yhden mahdollisuuden.

Elämäni on vain jatkuttava.

ihan yksin, ilman rakkautta ja sinua

Selite: 
huono tuuri
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis runo. :)

Hieno on runo, tasta taytyy vaan yrittaa paasta yli. Loydat viela jonkun paremman :) !

 

Käyttäjän kaikki runot