ole kiltti

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

laula se laulu jonka kuulin kun näin sinut,

anna minun vielä kerran kuulla suloinen äänesi.

kerro se tarina jonka kerroit kun itkin olkapäätäsi vasten.

näytä se elokuva jonka näin koskettaessani kättäsi.

voimme kokea kaikki nuo,

jos annat minun olla osa elämääsi.

Selite: 
hihhii, hupsu olo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot