Mikään ei ikinä onnistu

Runoilija Bored to death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas kävi niin.
Yhdessä illassa, taivaan katolta, suoraan aliseen.

En tiedä montako tällaista tiputusta vielä kestän, vaan pakkohan se on ylös taas yrittää, sillä tännekkään en vain voi jäädä.

Nyt pyydän,
Isä aurinko, valaise polkuni,
Äiti maa, kallista pintaasi jotten kaatuisi...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot