jotain puuttui...

Runoilija Bored to death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksi naista, tyystin erilaista.
Toinen tulee kuusta,
tumma ja syvä,
ääni kuin enkelin.
Toinen tulee auringosta,
vaalea ja iloinen,
liikkeet kuin gasellin.
Vaan minä olen maasta,
siksi kai en kumpaakaan ymmärtänyt...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot