Näin tuli kesä

Runoilija tyttö-tulevaisuudesta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika harvoin tulee täällä käytyä, mutta sillointällöin kirjoittelen :) Kiitos kaikille runojani kommentoiville!
 

Aurinko ei laske,
valo ei häivy,
mut häipyy kyllä
tunne häijy

Luonto heräs,
voimat keräs
nyt on kunto
sillä teräs

Saapui kesä kompuroiden
puitten hiljaisina vaappuen,
toivat tullessaan lehdet, auringon
nyt on aika nautinnon

Uusissa mekoissa juhlimme
täysin, todistus kädessä
lomalle läksin

Selite: 
Pitkästä aikaa runosuoni sykki ja raapustin loman kunniaksi tämmösen (:
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kivan kepeä kesäruno. :)

tuo ihana tunne minkä runoosi olet kietonut.. kevät muuttuu kesäksi..

koulu on loppu.. uusi kesämekko.. (meillä pojilla on kyllä aina ne housut :))

ihanan vaputunut runosi on.. uppee..

Kylläpäs on hupaisa runo tämä. Lisää tällaista.

Terveisin Valtsu pappa!

 

Käyttäjän kaikki runot