Nimetön

Runoilija tyttö-tulevaisuudesta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika harvoin tulee täällä käytyä, mutta sillointällöin kirjoittelen :) Kiitos kaikille runojani kommentoiville!
 

Hikisenä ulkoa
juoksee koko
konkkaronkka
pimeys kun
ulos hiipii
hyvin hyvin sankka

Lättyjen tuoksu
eteiseenkin tulvii
kaikki pöydän
ääreen häärii

Tänä iltana me
valvotaan
onhan syysloma,
vasta viikon päästä
taas raadetaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot