Pikkuveli

Runoilija tyttö-tulevaisuudesta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika harvoin tulee täällä käytyä, mutta sillointällöin kirjoittelen :) Kiitos kaikille runojani kommentoiville!
 

Pienen veljen
kerran sain
oon onnellinen
siitä ain

Se kömpii
viereen iltaisin
et iltasadun
kertoisin

Kertoo
kaiken pelkonsa,
painajaiset
ilonsa

Tuntea voin
silloin itseni
hyvin tärkeäksi
pikkuveljelleni

Selite: 
Tällainen veli mulla :))
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana sisarusruno, kaikkea ihanaa tulvii mieleen tästä. Kiitos paljon.

Lämpöä ja hyvää mieltä tässä.

Hellyyttävän suloista.. sie olet veljellesi tärkeä ihminen. Kauniisti kirjoitat,:)

 

Käyttäjän kaikki runot