Nimetön

Runoilija möhnis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vedenalaisen
maailman
yllä
oli
turkoosinsävyinen
pilven
hahtuvainen

Selite: 
koulun valinnaisviikon tuotosta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti valitut sanat

 

Käyttäjän kaikki runot