Milloin

Runoilija möhnis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Milloin kolea yö vaihtuu
raikkaaseen aamukasteeseen?
Herättää ikiunta uinuvaisen,
aamunkajoa aristavan.

Milloin kukkaset loistavat kauneuttaan
eivätkä kuihdu kuivuuttaan?
Nostavat vartensa maan syvyyksistä,
aukaisevat suljetut nuppunsa
kietoen yhteen ihastuneiden katseet.

Milloin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot