Vaahtopäänä

Runoilija Linnea borealis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut pöytälaatikkorunoilija jo pitkään, mutta kovin ahkerasti en kirjoita. Joskus tekstiä syntyy runsaasti, joskus kirjoittaminen unohtuu pitkiksi ajoiksi.

Ikuinen romantikko. Ikuisen kaipuun vallassa. Kirjoittajana toivottavasti kehittyvä.
 

Rauhaton meri
hankaa, uurtaa
jälkensä rantaan

Syysmyrsky
pöllyttää
sitkeää katajaa

En reivaa purjeitani

elo hioo lopulta
minunkin kallioni

Selite: 
Hetken mielijohteesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kieli- ja mielikuvat risteilevät ovelasti. Onneksi huomasin "vinoilun".

aivan mieletön tämä runo! voimakas tunnelma, hieno sanoma, upeat sanat. suosikkeihin huiskahtaa.

Suosikkeihini meni.
Minua aina naurattaa, kun katajista puhutaan jotain, sattuu olemaan oma sukunimeni :D...

Kirjoitat elämästä todella koskettavin kuvauksin.

Runoissasi sellaista tunnetta ja latausta mikä Koskettaa Syvältä.

Rauhoittava ja lohdullinen sanoma myrskystä huolimatta!

Kyllä meitä monella tavoin kuurataan.

Monitasoinen runo, jonka syvyyksistä löytyy muitakin merkityksiä ja selityksiä kuin vain meri. Viimeiset kaksi riviä ovat parasta runoutta, jota olen pitkään aikaan lukenut. Kyllä tämä paikkansa suosikeissa ansaitsee!

Tottahan tuo. Mukavaa lukea se merellisessä muodossa, pidin kovasti, kiitos!

Runo on muodoltaan hienosti rakennettu. Runon alussa ei ihmistä näy, luonto vain näyttää voimansa ja mahtinsa.
Sitten tulee ihminen, ja tulee päättäväiseti sanoen: "En reivaa purjettani".
Siinä on selkeä oma ohje tulevalle elämälle! On tulevat elämänkokemukset millaisia hyvänsä, vaikeita tai myös iloa tuovia, aina ne jalostavat ja kasvattavat ihmistä. Kukaan ei ole niin kiveä, ettei hiotuisi. Ei se tarkoita, että aina täytyy nöyrtyä toisten tahtoon, olla ikuinen yes-ihminen, vaan täytyy kuunnella oikeasti sydämensä ääntä ja toimia sen mukaan.
On usko, on toivo ja on rakkaus, mutta suurin niistä on rakkaus. Nykuisin voisin sanoa: on tahto, on unelma, on rakkaus, mutta suurin niistä on rakkaus.

hienoa tekstiä eroosiosta ja siitä miten se kuitenkin vaikuttaa meihin kaikkiin.

 

Käyttäjän kaikki runot