Nimetön

Runoilija Isa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007
Viimeksi paikalla: 19.10.2015 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lauserakkaus.
 

Lumesta kosteat ripseni
yhteen liimautuneet
joiden alta
pupillit hakevat valoa.
Kadotin raajani
jo kauan sitten.
Enää on vain kylmyys
ja ympärillä tumma hanki.

Harvat hengenvedot
viiltävät keuhkoni rikki
kuin tuhannet lasiset sirpaleet
höyhenien valeasussa.

On liian pimeää
nähdäkseen edes pimeyttä
ja valo
on enää pelkkä sana.
En koskaan huomannut
että lumen tuoksu
on sama
kuin sydämen viimeisen lyönnin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan herkkä.

Nää on ihan kuin mun ajatuksia. Mielikuvat mahtavat. Kiitos.

Upea!!!!! Menee suosikkeihin:-)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Isa Nimetön 27.8.2011 2 Runo
Isa Mennyt 11.1.2011 3 Runo
Isa Unettomat 23.8.2010 1 Runo
Isa Nimetön 23.8.2010 2 Runo
Isa Ystävä 25.6.2009 4 Runo
Isa Nimetön 27.1.2008 1 Runo
Isa Nimetön 27.1.2008 3 Runo
Isa Lovers ride 17.1.2007 3 Runo
Isa Sateinen talo 6.1.2007 3 Runo
Isa Kaipaan sinua 6.1.2007 2 Runo