Lovers ride

Runoilija Isa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007
Viimeksi paikalla: 19.10.2015 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lauserakkaus.
 

Ota käteni
ja pidä lujasti kiinni.
Älä irrota
tai putoat kyydistä.

Ajamme karusellissa
viisikymmentä kertaa.
Ympäri ja ympäri
ja ympäri.

Sinä olet
the one and only,
minun suuri rakkauteni.
Sinusta en päästäisi irti
vaikka haluaisin pudota.

Pyörimme ympäri
ja ympäri,
kunnes oksennamme
ja musiikki alkaa uudelleen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas runo. Kokonaisuutena tehokas ja otteessaan pitävä. Lopetus toimii.

Hieno runo tunteiden, tunnehan on kuin karuselli...

Pidin runosi tunnelmasta todella paljon:-) Kaunis rakkausruno:-)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Isa Nimetön 27.8.2011 2 Runo
Isa Mennyt 11.1.2011 3 Runo
Isa Unettomat 23.8.2010 1 Runo
Isa Nimetön 23.8.2010 2 Runo
Isa Ystävä 25.6.2009 4 Runo
Isa Nimetön 27.1.2008 1 Runo
Isa Nimetön 27.1.2008 3 Runo
Isa Lovers ride 17.1.2007 3 Runo
Isa Sateinen talo 6.1.2007 3 Runo
Isa Kaipaan sinua 6.1.2007 2 Runo