Nimetön

Runoilija Usvanneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

voisinpa vajota maan alle
haistattaa kukat ajalle
tää kaikki tuntuu olevan niin turhaa
onnea, iloa, mutta toisaalta melko hurjaa,
oloa kurjaa
ei riitä enää sanat tunteitani kuvaamaan
en pysty enään mitään lupaamaan
ajatukseni menevät ristiin
en tiedä enään mitään,
mennäkkö etelään vai itään?
älkää rakkaani jättäkö minua pulaan,
sydämeni jättämään vanaan sulaan
'häntä todella rakastin',
sanoin kun samalla sydämeni pakastin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot