Nimetön

Runoilija Usvanneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minulla on ikäänkuin kaksi elämää

toinen siellä, toinen täällä

täällä minulla on tulevaisuus, siellä unohtumaton menneisyys

mutta jotain puuttuu

minulla on monia mahdollisia isähahmoja, monia mahtavia miessukulaisia

mutta kukaan

ei kukaan,

ei kelpuuta sinua, isä

kaikista virheistäsi huolimatta

olet ainutlaatuinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot