Tunnustus

Runoilija Usvanneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka paljon sinua rakastan
Teot eivät riitä näyttämään, kuinka sinusta vielä välitän

Tänään minä tunsin sen,
tuulen syksyisen
Tunsin sen lämmön viimevuotisen,
tunteen samanlaisen

Minä olen rakastunut
Tunteistani täysin lamaantunut

Ajatellessani sinua, sydämeni jättää välistä yhden lyönnin
Nähdessäni sinut, jalkani menevät alta jopa kesken syönnin

Tajusin tänään
En minä ilman sinua pysty elämään

Ne kauniit tekosi, lauseesi
ikuisesti muistiini jää

Olen menettänyt sydämeni sinulle,
toivottavasti sinäkin omasi annat vielä joskus minulle

Sinä, poika jota koko sydämelläni rakastan,
tämä on täysin sinulle

Selite: 
Jotain yritin kirjoittaa tunteistani. Niinkuin alussa lukee, 'sanat eivät riitä kertomaan'.
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi ihana runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot