Isälleni

Runoilija Usvanneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katselin laskettelukeskuksessa, miten monet isät olivat pienten lastensa kanssa viettämässä aikaa yhdessä, isät opettivat lapsilleen laskettelemista

mitä sinä opetit minulle?, mietin

äitini kertoi, kuinka pyöräilimme kaikki kolme yhdessä,
minä sinun tarakallasi

sinun vuoksesi rakastan pyöräilyä,
antamasi punainen pyörä kiiltää vieläkin auringossa

virheistäsi huolimatta,
minä ikävöin sinua päivittäin
ikävöin niitä hetkiä,
jolloin seisoimme juna-asemalla odottaen junaa, mennessämme mummolleni

kuinka filosofoit minulle, valaisit tieteestä

vietimme yhdessä vain jokatoinen viikonloppu, menimme mummolle, joskus poikkesimme pirtelöille

mutta tuo oli mahtavaa aikaa
verrattuna siihen että voin enää vain odotella viestejäsi,
odottaa, että olen tarpeeksi vahva tulemaan käymään

isä, minulla on ikävä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot