Enkeliuni

Runoilija ChicoDelSol

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Aurinko lakannut lämmittämästä,
kuu kääntänyt selkänsä,
tähdet sammuneet.

Pilvet väistyneet ja enkelit laskeutuneet.
Suojassa siipien, silmäsi sulkeutuneet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on tämä runosi. Todella herkkä.. Loppua kohti tässä melkein itkin.

Kaunis, ilmava, tunteikas runo. Mukava lukea välillä myös jotain näinkin herkkää.

 

Käyttäjän kaikki runot