Rakkauden väri on vihreä

Runoilija ChicoDelSol

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Monien mielestä rakkaus on väriltään punainen.

Minun rakkauteni on vihreä niinkuin ruoho, joka kasvaa ja on aina vihreämpää aidan tällä puolen.

Monien mielestä se johtuu siitä, että olen vihreä rakkaudessa.

Minusta taas muut ovat vain vihreitä kateudesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot