Kodittoman miehen toivo

Runoilija Vain valkoista tuhkaa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ilman tuskaa ja suruja, en minä osaisi kirjoittaa yhtään runoa"
 

Yksin hän suru lauluaan laulaa,
ei kukaan häntä näe,
ei kukaan halua auttaa.
Yksi killinkikin voisi tämän miehen pelastaa,
hänen elämäänsä tuoda jotain parempaa.
Kohta on aika pimeyden,
rahaa ei ole,
mutta tuuli vieläkin soittaa hänen toivon lauluaan.
Tämä mies on esikuva sitkeyden,
maailmamme toivon siemenen

Selite: 
Miksemme mekin voisi olla sellaisia; jakaisimme iloa yli omien murheidemme...?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä minä hänet näkisin,luoja vain on meidät eripaikkoihin vienyt,,monta on silmää monta on kättä joka voisi auttaa,joskus mietin miksi ei..vahva ja hieno on runosi.

todella hieno ja syvällinen teos.

vahva avaus

Tää kosketti minuu!Todella kaunisja erilainen runo.

kaunis runo, tärkeästä aiheesta. osattomuudesta ja osallisuudesta. jokainen on osallinen moniin asioihin. killinki, tai muutama ystävällinen sana voivat muuttaa toisen elämän, varsinkin jos joka päivä edes joku uskaltautuisi olemaan kävelemättä ohi.

 

Käyttäjän kaikki runot