Elämän arpa

Runoilija Vain valkoista tuhkaa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ilman tuskaa ja suruja, en minä osaisi kirjoittaa yhtään runoa"
 

Kuka itseään hakkaa,
kuka elämälleen näyttää kuoleman kukkaa.
Ei sillä ole mitään väliä,
elämä on vain jumalan julmaa epäreilua peliä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmiset tekevät elämästä julmaa! Ei Jumala.

Aika komea runo.

katkera, hyvin kirjoitettu runo. mutta luuletko tosiaan että se on jumalan vika kun ihmiset pilaavat oman elänsä?

 

Käyttäjän kaikki runot