Are you...?

Runoilija Vain valkoista tuhkaa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ilman tuskaa ja suruja, en minä osaisi kirjoittaa yhtään runoa"
 

I'm not rude,
I'm not vicious
and certainly I'm not evil.
I just learned the rules of this so unperfect world
and how to use them...

I know
"just one human can change the world"
but I'm not a strong enough to be the one.
Are you..?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä kyllä yhdyn ankkka:n kommenttiin siitä, että englanti sopii tähän.

"I'm not rude,
i'm not vicious
and certainly i'm not evil."

Pidän tästä aloituksesta, siitä että olet lisännyt "certainly" viimiseen kohtaan. Se on tosi hieno, painottaa mukavasti. Pysäyttää hetkeksi.

Tosi pahoillani olen, mutta pientä kritiikkiä saat. Jotkut kirjoitusvirheet voisi korjata, kuten "I'm" sehän kirjoitetaan isolla. (Tiedän jotain englannista :D) Se tekisi ulkonäön paremmaksi. Samaten pilkkuongelma näyttää olevan samaa luokkaa kun mulla. Niitä liikaa, niinkuin pisteitäkin.

Tuon "just one human can change th world" voisi ehkä kursivoida? Tai ehkä se onkin juuri hyvä noin.

En ole ihan varma, onko runosi lopussa pientä sarkasmia kysyjää kohtaan, vai onko se vain tavallinen kysymys. Jokatapauksessa, se on hieno koska on varaa tulkita.

//Kiitos omasta arvostelustasi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot