Nimetön

Runoilija Höyhen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus, kun en saa unta
laulan itselleni Bo Kaspers Orkesteria
Ihan hiljaa silmät kiinni.

En edes osaa sanoja
ja kaikki uuni kuulostavat suomalaisilta.
Mutta laulaminen lohduttaa minua,
sillä tiedän,
että jos olisit tässä
kuiskaisit korvaani puuttuvat sanat
ja suutelisit olkapäätäni
jokaisen uun kohdalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot