Nimetön

Runoilija Höyhen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muurahaiset menivät hiusten sekaan
samoin hiekka
Sanoit, ettei kannattaisi makoilla maassa
jos välittää pikkuasioista.

Mutta minä välitän!
En pidä yhtään siitä,
miten sormet ovat tahmeat
kun on syönyt jäätelön.

Ja silti kaikkein parasta
on maata selällään silmät kiinni
ja kuunnella
kun muurahainen kiipeää korvaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot