Pienet jutut

Runoilija Höyhen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienet jutut tekee isompia juttuja,
sanoit
ja hyppäsit ruutua.

En ikinä tiennyt, mitä tarkoitit,
mutta kun lähdit,
huomasin,
miten paljon tyhjää aikaa minulle jäikään,
kun pienet asiat olivat poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana.

Aivan ihana!
Voi että, tämä kirvoitti kyyneleet silmiini.
Olen sanaton.. yksinkertaisesti vain pidin tästä!

Suloinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot