Sinä teit elämästäni ...

Runoilija SuruTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaihdoin nimimerkkiäni täällä, koska en vaan tykänny enää tästä nimestä. Uus on uija
 

Sä suutuit,
nyt muistelen sitä.
Se sattui muhun pahasti.
En jaksais olla täällä.

Teit elämästäni huonoa,
enää en pysty olemaa ilone
Joudut kattomaan tuskasta ilmettäni.
Miksi teit sen mulle?

Nyt minä lähen,
pois ylös.
Kun et sä mua kaipaa.

Selite: 
koitin vähä korjailla
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot