ihmisen ikävä toisen luo..

Runoilija surupisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 27.3.2022 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1991

Hiljainen uneksija, joka rakastaa kirjojen lukemista, kirjoittamista ja unelmointia kynttilöiden valossa.
Iloinen elämänasenne huumorilla höystettynä- siinä elämä parhaimmillaan. Miinuksena tietenkin pieni jääräpäisyys ja kahvin suuri kulutus, mutta sallittakoon? :D
 

Kaunis ajatus mielessäni, pieni enkelin kuiskaus korvassani, tuulen vire hiuksissani..
En uskonut eilen että se olet sinä,
pilven päällä katselet kuinka kompuroin elämän kartalla.
Miksi tunnen että en ehtinyt sanoa 'rakastan sinua'? Olet kuin tuulen hivelemä sydän rinnallani, tärkeä, rakas, minun ystäväni..
Sinä toit elämääni kutinaa, jota ei voi raapia. Olet arpi ihossani, joka ei katoa vasta kuin silloin kun nähdään.. siellä jossain missä kauniiden muistojen salaisuus säilyy ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässäpä on kaunis, muistoja runon minän mieleen tuova runo. Muistoja mitkä ovat mielessä ilon pisaroina, eivätkä pelkästään surun- ja kaipuun kyyneleinä.

Hyvin kaunis on runon lopetuskin, kuin kruununa runon yllä.

 

Käyttäjän kaikki runot